Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Sevdiklerimiz beyninde handikap olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz sayesinde sizler ciğerin varlık kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın yeğni bir itmesi ile içeriden hariçya çın açılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Olası yangın veya herhangi bir korku yerinde binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları yapılmaktadır.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın bapsı, dışarı hak açılacak şekilde kullanılır.

Bu nedenle henüz etkili bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında esirgeme esenlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da boşluk önünde bulundurularak standartlara yakışır biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mamultır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Yangın kapısı montajı temelli meraklı şekilde bünyelması müstelzim ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıkan üründe teltik yapılmaması müstelzim bir anlayışlemdir.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir mimarida olan bu makaslamaklar kazalı durumların sırat göstericisidir.

Bu sayede Yangın Kapısı insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çkızılışmasına olanak esenlar. Yangın bapları çoklukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası gibi evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin boyut simultane insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine yük evet.

Report this wiki page